Post inquiry

Did you know that as well as to participating in our events, you can also post an inquiry online?

Submit your question to some 500 service providers. You can post your inquiry easily, anonymously and free of charge via Rotterdam Port Connector.

After posting your inquiry you will automatically receive tailor-made responses and you can decide for yourself who to contact.
Submit an inquiry

Bezoek Hollandia Offshore

Altijd al een transformator station voor offshore-windparken van dichtbij willen zien? Dan kan op donderdag 22 februari, wanneer wij met de Rotterdam Offshore Community een bezoek brengen aan Hollandia Offshore.

Het transformatorstation is het centrale element van een offshore windpark. Het bevindt zich te midden van de windmolens op zee en het is verbonden via een kabel met verschillende rijen (strings) windmolens in het park. De door de windmolens opgewekte stroom (33 kV) wordt doorgestuurd naar het transformatorstation waar het wordt omgezet naar 220 kV stroom en van daaruit via een of twee exportkabels naar de kust wordt getransporteerd.

Krimpen Aan De Ijssel, Netherlands

Read more information

Hollandia Offshore - Krimpen aan den IJssel - Stormpolder

Dit is de hoofdvestiging van Hollandia 130.000 m2 bedrijfsterrein grenzend aan de rivieren Nieuwe Maas en Hollandsche IJssel, waardoor aan- en afvoer van materialen en constructies probleemloos verloopt.

Schaardijk 23, 2921 LG Krimpen Aan De Ijssel, Netherlands

More about the location Route directions