Post inquiry

Did you know that as well as to participating in our events, you can also post an inquiry online?

Submit your question to some 500 service providers. You can post your inquiry easily, anonymously and free of charge via Rotterdam Port Connector.

After posting your inquiry you will automatically receive tailor-made responses and you can decide for yourself who to contact.
Submit an inquiry

Sluit samen met uw collega’s uit de Rotterdamse haven de zomer af!

U bent van harte welkom op donderdag 14 september van 17:30 uur tot 19:30 uur aan de kade van het RPPC-hoofdkwartier in de Waalhaven. De ideale gelegenheid om terug te kijken op de zomer en de plannen voor het najaar met elkaar te bespreken. Versterk daarnaast uw netwerk en maak nader of hernieuwd kennis met de RPPC als promotor van de Rotterdamse haven.

De gemiddelde temperatuur in september is 14,78 graden. Dat is dan ook het symbolische bedrag voor deelname per persoon aan de RPPC-mosselhappening.

Aanmelden
Kom gezellig netwerken en informeel zakendoen tussen de dampende mosselpannen en meld u nu aan. Dat kan door een mail te sturen naar rppc@rppc.nl met daarin de naam, bedrijfsnaam en het e-mailadres van u en uw introducé(s).

Aanmelden kan t/m 8 september. Bij slecht weer zorgen wij uiteraard voor een binnenlocatie.

from to o'clockRotterdam, Netherlands

Read more information

Port City II

U bent van harte welkom bij Port City II aan de kade van het RPPC-hoofdkwartier in de Waalhaven.

Port City II, Waalhaven Z.z. 19, 3089 JH Rotterdam, Netherlands

More about the location Route directions