Post inquiry

Did you know that as well as to participating in our events, you can also post an inquiry online?

Submit your question to some 500 service providers. You can post your inquiry easily, anonymously and free of charge via Rotterdam Port Connector.

After posting your inquiry you will automatically receive tailor-made responses and you can decide for yourself who to contact.
Submit an inquiry

Join the Rotterdam Offshore Community

Deze bijeenkomst van de Rotterdam Offshore Community vindt plaats op het trainingscentrum van STC-KNRM. Een prachtige locatie op Heijplaat, met een schitterend uitzicht op de Heysehaven waar op dit moment de Seven Borealis (Heavy Lift Construction Vessel) van Subsea 7 aan de kade ligt.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de aanleiding, het doel en de plannen van de Rotterdam Offshore Community.

Programma
15.30 - 17.30 uur: besloten deel voor leden van de Rotterdam Offshore Community
17.00 - 19.30 uur: rondleiding STC-KNRM + netwerkborrel

AANMELDEN VOOR DEZE BIJEENKOMST IS NIET MEER MOGELIJK
Voor vragen over de Rotterdam Offshore Community kunt u contact openemen met:
Chris van der Deijl
+31 (0)10 487 3407
vanderdeijl@rppc.nl

Rotterdam, Netherlands

Read more information

STC-KNRM

STC-KNRM is een offshore trainingscentrum gelegen op een uniek plekje in de Rotterdamse haven. Als offshore trainingscentrum zorgen zij er met passie voor dat iedereen die werkt op zee ook weer veilig thuis komt. STC-KNRM traint de branches Olie & Gas, Offshore Wind en de Maritieme sector. Daarnaast verzorgen zij diverse trainingen op het industriële vlak.

STC KNRM, Quarantaineweg 98, 3089 KP Rotterdam, Netherlands

More about the location Route directions