Post inquiry

Did you know that as well as to participating in our events, you can also post an inquiry online?

Submit your question to some 500 service providers. You can post your inquiry easily, anonymously and free of charge via Rotterdam Port Connector.

After posting your inquiry you will automatically receive tailor-made responses and you can decide for yourself who to contact.
Submit an inquiry

Herstborrel

Dat ‘business en fun’ uitstekend samengaan ontdekt u op 23 november tijdens de RPPC-herfstborrel.

Wij presenteren tijdens deze borrel onze nieuwe koers en toekomstvisie met het jaarprogramma voor 2018. Op ludieke wijze gaan wij met u in gesprek over samenwerking en collectieve promotie van het Rotterdamse havenbedrijfsleven. Een gezellige en laagdrempelige bijeenkomst om elkaar bij te praten en te netwerken op een wel heel toepasselijke locatie; De Vertrekhal Oranjelijn.

Bent u nog geen lid van RPPC, maar wel geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Neem dan contact op met:
Chris van der Deijl
+31 (0)10 487 3407
vanderdeijl@rppc.nl

from to o'clockRotterdam, Netherlands

Read more information

De Vertrekhal - Oranjelijn

We treffen elkaar in De Vertrekhal Oranjelijn, het voormalige poortgebouw van Thomsen's Havenbedrijf aan de Rotterdamse Lekhaven. Ontworpen door architectenbureau Brinkman & van den Broek (1946-1948). Het gebouw vormde onderdeel van een groot loodsencomplex, dat tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw een belangrijke rol vervulde bij de stukgoedoverslag in het Rotterdamse Vierhavengebied.

De Vertrekhal, Benjamin Franklinstraat 507, 3029 AC Rotterdam, Netherlands

More about the location Route directions